citrix podio

Optimera ERT arbete och utveckla verksamheten

 

Podio är det perfekta arbetsredskapet för både små och större bolag. Flexibiliteten i systemet gör att det kan användas både som ett CRM system, för att planera dina projekt, hantera order, som ett intranät, för att rapportera tid och utlägg, generera och signera digitala avtal, ta emot ansökningar, enkäter för att samla in rapportunderlag och mycket mer.

Som en av Citrix Preferred Partners kan jag hjälpa er med hela uppsättningen från början till slut, eller att komma vidare om ni vill ta nästa kliv framåt.

Ta bort manuellt administrativt arbete och digitalisera hanteringen av repetetiva uppgifter i ett system som kostar bråkdelen av vad många verksamhetssystem kan göra.

Podio på 60 sekunder

Skapa ett gratis konto och börja laborera själv. Det är snabbt och enkelt att komma igång och skrapa lite på ytan för att få en känsla av verktyget.

Vårt globala nätverk med Citrix Podio-partners hjälper dig att designa, optimera och anpassa det sätt som Podio används i din organisation
– CITRIX

Få experthjälp för att förändra sättet du arbetar på
– CITRIX

Kontakta mig om ni önskar hjälp att sätta upp ett strukturerat system från start, vill vidareutveckla en befintlig lösning eller bara vill veta mer om vilka möjligheter som finns.

Hur kan podio underlätta arbetet?

struktur

Ett verktyg anpassat för er verksamhet. Ett CRM, intranät, uppföljning, projektplanering, GDPR kompabilitet, eller vad er verksamhet behöver.

Automatisera hantering av avtal och dokument

Mycket avtal att hålla koll på? Skicka avtal per automatik, signera med e-signering och spara undan.

kalender och bokningar

Inbyggd kalenderfunktion för att följa upp vad ni än behöver ha kontroll på.
Kan även synkas med de flesta kalendrar.

kommunicera med kollegor

Inbyggd chattfunktion för att kommunicera med kollegor. Skicka meddelanden och ta emot i verktyget och om så önskas även på mail.

webbaserat & MOBILT

Webbaserat och mobilt gränssnitt som inte kräver någon installation.
Du når allt du behöver genom dator, paddan eller via Podios mobilapp.

automatisera upprepade uppgifter

Inbyggda stöd för att automatisera arbetsuppgifter och hela flöden för att frigöra mer tid och minska felkällor.

webbformulär

Samla in och underhåll data för ansökningar, medlemmar, event, ordrar, tidrapporter och för rapportunderlag.

integrera andra verktyg

Använd Podios öppna API för att enkelt skapa integrationer med andra verktyg, för t.ex. ekonomi, marknadsföring eller dokumenthantering.

editforms för podio

EditForms är en extension till Podio som tagits fram då det fanns ett stort behov av ett formulär som hade mer funktionalitet än de som finns inbyggda i Podio, men som inte kräver att man lär sig ett nytt verktyg.

EditForms har en rad bra funktioner och används idag av ett tjugotal av mina kunder för ansökningar, anmälningar till event, uppdatering av personprofiler, beställningar, leveransplanering, uppföljning och utvärdering av projekt.